Ota yhteyttä

1Koska Tempo kannattaa asentaa?
Suosittelemme Tempon asennusta muutama päivä lattiavalun jälkeen .Talvella toki Tempo kannattaa asentaa jo ennen valua valmiiksi paikoilleen jolloin se voidaan kytkeä heti päälle suojaamaan tuoretta betonivalua jäätymisvaurioilta ja aloittamaan kuivattamisen ja lämmittämisen.
2Voinko itse asentaa Tempon?
Tempo vuokrataan pääsääntöisesti aina asennettuna, mutta mikäli asiakkaalla on putkimiehen taidot tai saatavilla ammattitaitoinen putkimies, voimme lähettää laitteet vuokralle ja neuvoa asennuksen puhelimessa. Tämmöiseen toimitustapaan suostumme silloin kun työmaa sijaitsee usean sadan kilometrin päässä Klaukkalan toimipisteestämme.
3Vieko Tempot tosiaan 3 tai 6 kW tehoa?
Nämä ovat tosiaankin laitteiden maksimitehot joita tarvitaan hetkellisesti ihan alkuvaiheessa kun laatta on tuore / kylmä. Laitteissa on luonnollisesti termostaatit jotka säätävät tehoa tarpeen mukaan. Pientalossa suosittelemmekin sulkemaan ikkuna- ja oviaukot esim. rakennusmuovilla jos ikkunoita ei vielä ole asennettu mutta hyvää ja hallittua tuuletusta ei toki saa unohtaa.
4Toimiiko Tempot vain talvella?
Tämä on myytti joka ansaitsee tulla murretuksi ! Tempoista on hyötyä myös kesällä, koska ilman suhteellinen kosteus on suurta (talveen verrattuna) jolloin betoni ei oikein pääse kuivumaan. Lähtökohtaisesti 80 mm betonilaatassa on aika paljon vettä, n. 180 – 220 kg ! Betonin kovettumiseen menee joka tapauksessa n. 90 kg vettä / m3, tasapainokosteuden ylläpitämiseen n. 50 – 60 kg vettä / m3. Siksi betonista pitää vielä kuivata vettä n. 50 – 70 kg / m3. Eli ei muuta kuin järjestätte hyvän tuuletuksen ja laitatte Tempot pöhisemään.